om os

dybe smage og det maskuline udtryk

Efterårets mørke og kraftfulde grønt. Forårets vildt med masser af dybde. En klassisk consommé på skovbundens jordbær. På Mastek udforsker vi de dybe smage og det maskuline udtryk – og vi lader altid råvarerne tale deres eget tydelige sprog. Hver grøntsag og udskæring har en vigtig historie at fortælle. Det er den, vi formidler med gryder og pander, og altid på sæsonens præmisser. Stilen er nordisk i enkeltheden, men teknikkerne og tyngden er ganske fransk. Og dén kombination giver en forbandet god smag.

Men oplevelsen handler om mere end det, der kan forberedes ved mise en place. Helheden skabes ud fra de mange millimeterpræcise valg, vi har foretaget med hensyn til indretning og anretning og alt derimellem. Fra læderdetaljerne på den sorte Wegner-stol, du sidder på, til den dybe fond, der ligger som et maleri på den tallerken, du spiser af. Det mørke og det maskuline. Den nærmest mytiske kraft fra jord til bord. Mad sprængfyldt af smag, vine med attitude og en helt særlig atmosfære.

Som gæst skal du udfordres. Vi vil udvide din horisont, og vi spænder derfor også galant ben for vaner, når vi kan komme afsted med det. Det giver en legende udvikling blandt vores stab, og garanterer dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Og det gælder naturligvis hver gang, du besøger os.

Jakob Mastek