SELSKABER

På Mastek har vi mulighed for at sætte en helt særlig ramme om din milepæl, fest eller fejring. Store som små. Dåb som bryllup – første som sidste. På Mastek foretager vi millimeterpræcise valg med hensyn til indretning og anretning og alt derimellem, hvilket er med til at give din dag lidt ekstra kant.
Helt op til 140 mand kan du invitere. Om sommeren med udsigt over det blanke vand på Amerikakaj, om vinteren inde bag velourgardinerne. Og om festen slutter, når lygtepælene tændes eller først rigtig tager fart, når mørket falder på, er naturligvis helt op til dig. Standardløsninger arbejder vi ikke i. Du kender dine ønsker bedst, og så kan vi jo udfordre dig lidt på sæsonens råvarer, udskæringer og fyldige vine.

Giv os et ring eller kom forbi restauranten, få en kulsort kop kaffe, og lad os sammen skræddersy den bedste oplevelse for dig og dine gæster.

Jakob Mastek

24 37 61 32

Til det arbejdende folk – med og uden slips

Vi byder naturligvis også alle virksomheder velkommen på Mastek. Lige fra den intime frokost under fire øjne til den helt store sommerfest.

Vil du holde dit næste arrangement hos Restaurant Mastek?
Udfyld kontaktformularen herunder.